Ελληνικός Καφές

ΠΟΛΛΑ ΒΑΡΥΣ ΜΕ ΟΛΙΓΗ
Ο ΜΕΡΑΚΛΙΔΙΚΟΣ. Η ίδια η πεμπτουσία του ελληνικού καφέ σε όλο της το μεγαλείο. Δύο γερά κουταλάκια καφέ ένα κοφτό κουταλάκι ζάχαρη, το απαραίτητο χλιαρό νερό για να μην σας "κόψει" το καϊμάκι και το θαύμα έγινε. Ένα τέτοιο φλιτζάνι BRAVO αν γίνει όπως πρέπει, είναι ανεκτίμητο. Η συμβουλή μας. Δοκιμάστε τον σήμερα.

ΠΟΛΛΑ ΒΑΡΥΣ ΓΛΥΚΟΣ ΜΙΣΟΣ
Ο ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΟΣ. Μισό φλιτζάνι που δημιουργείται από ένα καλογεμισμένο κουταλάκι ελληνικού καφέ, ένα επίσης καλογεμισμένο κουταλάκι ζάχαρη, χλιαρό νερό και φυσικά απογευματινή ηρεμία. Σας τον συστήνουμε ανεπιφύλακτα.

ΜΕΤΡΙΟΣ ΒΡΑΣΤΟΣ
Ο ΚΛΑΣΙΚΟΣ. Στην καλοκαιριάτικη δύση ή στα κρύα φθινοπωρινά πρωϊνά, δύο γεμάτα κουταλάκια καφέ και δύο κοφτά κουταλάκια ζάχαρης, αρκούν για ένα κλασικό φλιτζάνι ελληνικού καφέ. Μόνο μην ξεχάσετε το χλιαρό νερό και βέβαια τις απαραίτητες φουσκάλες.

ΣΚΕΤΟΣ ΜΕ ΦΟΥΣΚΑΛΕΣ
Ο ΓΝΗΣΙΟΣ. Αυθεντική "βαριά" γεύση χωρίς αλλοιώσεις. Δύο κουταλάκια καφέ, καθόλου ζάχαρη, χλιαρό και ποτέ καυτό νερό, είναι τα συστατικά του. Και την ώρα που φουσκώνει με μια γρήγορη κίνηση, σηκώστε και ξανακατεβάστε το μπρίκι στη φωτιά, για να δημιουργηθούν οι πολυπόθητες φουσκάλες.

ΜΕ ΟΛΙΓΗ Η ΝΑΙ & OΧΙ
Ο ΦΑΝΑΤΙΚΟΣ. Είναι ο καφές που όσοι τον πίνουν αποκλείεται να τον αλλάξουν. Βάλτε στο μπρίκι 2 κουταλάκια ελληνικό καφέ, μισό κουταλάκι ζάχαρη, προσθέστε χλιαρό νερό και ψήστε όσο πιο αργά γίνεται. Ένα τέτοιο φλιτζάνι, θα είναι η καλύτερη αποζημίωση για την προσπάθειά σας.

Home Η εταιρία μας Η ιστορία του καφέ Ποικιλίες καφέ Άλεσμα και Καβούρδισμα Προετοιμασία
Τα προϊόντα μας Συνατγές Η γλώσσα του καφέ Nέα Παραγγελία Επικοινωνία
© Copyright 2003 COFFEE BLEND, Created and maintained by